Het Weekend in review

Posted by mvilrokx | 22:24 | 0 comments »

Het was een vrij rustig weekend vergeleken met het vorige. Maar goed ook, we worden een beetje ouder eh. Vrijdagavond uit gaan eten met de koters, allemaal naar California Pizza Kitchen en daarna wat ronddolen in het aanpalende winkelcentrum waar alles klaargemaakt wordt voor kerstmis (geen Sint hier dus ze beginnen wat vroeger met kersttoestanden). De troon van Santa staat al te wachten.

Zaterdag hadden we Baby Disco tickets waarvoor we in de stad moesten zijn. Ruby Skye stelde zijn deuren open voor peuters en kleuters en hun ouders om allemaal samen te swingen op jaren 70 en 80 disco deuntjes. Eten, drinken en face painting was allemaal voorzien en tegen al mijn verwachtingen in werd er zelfs alcohol geschonken (aan de ouders, tegen fikse betaling). Elise (te druk) en Mattias (too loud!) vonden er niks aan (benieuwd hoe lang dat nog gaat duren) en na anderhalf uur zijn we dan maar afgedropen. Elise heeft dan nog een playdate gehad en de Zaterdag zat er weeral op.

Zondagmorgen gewebcammed met de familie en dan zijn we de jacht begonnen op sint en kerst cadeautjes. Volgende week is het Thanksgiving en begint de echte aanloop naar kerst. Eerst Black Friday (heb ik daar al ooit over geschreven?), dan Cyber Monday en dan de Mad-Dash tot 24 December, 23:59. Dan kan je maar beter uit de winkels blijven.

Uw man vanbinnen,
Mark.

0 comments